• Vóór 15.00 uur besteld = vandaag verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €35,-*
  • Gratis luxe inpakservice
Home » Retourneren & Annuleren

Retourneren & Annuleren

Hoe kan ik artikelen retourneren?

Alle artikelen die je via de website besteld hebt, kun je binnen 14 dagen terug verzenden. De artikelen moeten in de originele verpakking ongeopend en onbeschadigd zijn. Als je de originele verpakking geopend hebt en/of het artikel gebruikt hebt dan kunnen wij uw aankoopbedrag helaas niet vergoeden. Om een artikel te kunnen retourneren kun je het retour melden via ons retourportaal. Via deze link kun je een retourlabel aanmaken. Volg deze simpele stappen om je retour te melden en de retourlabel te genereren:

  1. Bekijk zending: ga naar het retourportaal en start een retourproces. Vul je originele zending (het trackingnummer) en je postcode in om de zending op te zoeken. Ga vervolgens door naar de details van de zending.
  2. Details retouren: in het volgende scherm zie je je gegevens staan die eerder zijn ingevuld bij de oorspronkelijke zending. Kies de reden van retour en je kunt een notitie toevoegen als extra opmerking. Ook kun je hier aangeven welke producten je wil retourneren. Het is verplicht om de kopie van je aankoopbewijs mee te sturen in de retourzending.
  3. Kies afleverpunt: aan de hand van de ingevulde postcode komt de dichtstbijzijnde inleverlocatie tevoorschijn. Wanneer je deze selecteert wordt de locatie opgeslagen.
  4. Bevestiging: je bent nu bijna klaar met het indienen van je retour. Er wordt nog een overzicht weergegeven van de retourzending. Deze gegevens moeten door de klant geverifieerd worden en als alles akkoord is vinkt de klant de checkbox onderaan in het scherm aan en kies voor ‘Volgende: Print retourlabel’.
  5. Verzenden: het label kan nu gedownload en geprint worden. Je levert het pakket in bij het gekozen servicepunt! Je kunt verder je retourzending volgen via Track & Trace-code. Zodra wij de retourzending gecontroleerd hebben en akkoord zijn, zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terugstorten op de rekening, of creditcard waarmee je betaald hebt. Je ontvangt de waarde van de geretourneerde artikelen terug en de kosten van de retourzending komen voor jouw rekening.

 

Kan ik mijn geplaatste bestelling annuleren?

Zolang je bestelling nog niet verzonden is, kun je annuleren. Dit kan meestal op dezelfde dag van je bestelling omdat wij streven om op dezelfde dag je bestelling te verzenden. Stuur even een e-mail naar customercare@mylittlebaskets.com. Uiteraard kun je binnen de zichttermijn retourneren. Let hier wel op dat de kosten van de retourzending komen wel voor jouw rekening.