Over ons

Creativiteit is onze passie! Creativiteit is het vermogen om nieuwe dingen te bedenken en/of te creëren. Het kan ook betrekking hebben op creatief zijn met je handen, probleem oplossen, uitbraak van oude routines/ patronen. Vaak kan de creatieve ontwikkeling bij kinderen bevorderd worden door allerlei denkactiviteiten te oefenen en door te knutselen, eigen creaties te maken. Even belangrijk bij volwassene als bij kinderen, door hun creativiteit te blijven stimuleren, kan men niet alleen zichzelf en anderen een plezier doen maar voelt men zich vaak ook beter. Meer ontspanning en minder inspanning dus…

Nu beseffen we dat om creatief bezig te zijn goed is voor onze motoriek en geestelijke ontwikkelingen maar we weten niet altijd waar we aan moeten beginnen. Wat voor leuks we willen maken, wat we nodig hebben en waar dit allemaal te verkrijgen zijn, en uiteraard hoe kunnen we het maken. Dit betekent niet dat je niet creatief bent! In onze hedendaags leven is vaak maar al te hectisch en hierdoor hebben wij niet genoeg tijd om langs al de hobby winkels te gaan en door miljoenen Youtube-kanalen te zoeken naar de stap-voor-stap handleidingen.

 

Daarom richten wij ons op mensen die creatief bezig willen zijn en blijven doen, d.m.v. allerlei assortimenten van onze aangeboden DIY-kits en Step-by-Step creatieve ideeën. Wij vinden dat ons aanbod van goede kwaliteiten en praktisch moet zijn zodat onze waardevolle klanten gelijk zich bezig kunnen houden met hun creativiteit. Ook waarna zij van hun creaties kunnen genieten en bewonderen zonder het geduld te verliezen. Niet alleen om iets moois te creëren maar ook voor de hobbyisten die stiekem een hart hebben voor het ondernemerschap kunnen hun creaties doorverkopen. Denk hier aan ons aanbod van home decor, handmade sieraden, enz. Informeer verder naar de mogelijkheden via contact.

Naast creativiteit, ons hart ligt ook bij duurzaam ondernemen. Wij willen graag een steentje bijdragen om ons wereld een stukje mooier te maken. Wij kiezen voor de milieubewuste verzendverpakkingen en -materialen. Alle correspondenties en promotiematerialen doen we zo veel mogelijk digitaal.